2009. január 19., hétfő

Az adományok hamarosan a kikötőben érkeznek 20:00


Legfrissebb információk szerint a Herczegh Specialtransport kamionja, mely több mint 50 millió forint értékű adományt szállít Mauritániába és Maliba, hamarosan megérkezik Almeria kikötőjébe, hogy kompra szálljon és folytassa útját az afrikai kontinensen.

A SPORTime csapata jelenleg is feladatokat old meg és feltett szándékuk, hogy elérjék az éjfélkor induló kompot. Így a beszámolóik miatt nem tudnak megállni wifi kapcsolatot keresni. A kikötőben remélik eltudják küldeni majd az anyagokat.

5 megjegyzés:

Maya írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Maya írta...

A kamion nem tud áthajózni, mert vihar van a a Gibraltári-szorosban. Ott állnak a kompkikötőben és azt várják, hogy a szállítmány biztosítása rendben legyen.(lehet, hogy a vihar miatt nem vállalnak garanciát? -ez nem volt teljesen világos)

Maya írta...

A kamion ma délelőtt még egy vámudvarban vesztegelt,remélik, hogy még ma elindulhatnak.A szállítmányt már kétszer megdézsmálták.(nem a sofőrök):-)

Maya írta...

Most kaptam a hírt, hogy végre elindult a kamion és már mennek lefelé az autópályán. Azt, hogy kaptak-e kíséretet, nem írták.

Maya írta...

Friss hír:Délelőtt még Dakhla előtt voltak, délután már Mauritániában. Miden rendben a segélyszállítmánnyal.A fiúk jól vannak.