2009. január 18., vasárnap

A SPORTime csapata is megérkezett Bresca-ba!




Csapatunk a reggeli órákban jelentkezett, mert egész éjjel úton voltak és feladatokat oldottak meg.

A SPORTime csapata a hivatalos rajt után némi késésel (du.16 óra) indult neki a versenyfeladatok megoldásának, mivel az egyik csapattárs ismétlő oltását még be kellett adni.

Éjfél előtt két perccel még Magyarországon egy temetőben kellet megkeresniük egy elhunyt elhalálozásának idejét, szerencsére nem találkoztak „vele“!

Utána kimerítő autózás után éppen akkor értek a tegnapi etap céljába, amikor többiek már indultak. Szerencséjükre a 3 napos szuper maratoni táv feladatlapjait át tudták venni, így be tudják hozni a elvesztegetett időt. Kevés alvás, sok munka!

Most 36 órájuk van, hogy leérjenek a kompig Almeira-ba és még 16 feladatot kell megoldaniuk. Átkelés után Marokkóban pedig még 10 feladat vár rájuk, hogy 3 nap megtétele után elérjenek Merzougába!

A Herczegh Specialtransport által szállított adományok az esti órákban megérkeztek az etap végére, és hajnalban sikeresen továbbindultak Afrika felé hogy a „Hungary for Africa“ akcióban összegyűlt ajándékokat, több mint 50 millió forint érékben eljuttassák a rászorulók részére!

Sok sikert kívánunk nekik!

Nincsenek megjegyzések: