2008. január 16., szerda

5. Nap - 2008. január 16.


Reggel hatkor indultuk el a szállodából, hogy elinduljunk Afrika szíve felé. A mai cél Tinerhir városa volt. Két út közül választhattunk, egy hosszabb, de könnyebb, és egy rövidebb, de nehezebb megoldás szerepelt az itinerben. Habitusunkhoz mérten, a másodikat választottuk. Nem bántuk meg. Gyönyörű tájakon vezetett az út, át az Atlasz hegységen. 3 feladatuk maradt erre a napra, amiket sikeresen meg is oldottuk. A helyzet fokozódik… egyre több az út szélén álló, kéregető gyerek és felnőtt egyaránt. Szörnyű a látvány, ami ezután csak rosszabb lesz…
Már majdnem megérkeztünk a napi célhoz, amikor Balázs konstatálta, hogy eltörhetett a lengéscsillapító konzolja. Gyors anyagbeszerzés után eljöttünk a szállodáig, majd Ő indult is tovább, újabb szerelőt keresni. Mostanáig még nem ért vissza, így kicsit izgulunk, hogy mi is helyzet az autóval.

A szálloda egyszerűen miden várakozást felülmúl. Beszéljenek helyettem majd a képek.
Holnap reggel hatkor indulnunk kell tovább, Tata a holnapi cél.

2 megjegyzés:

fujis bandi írta...

Szia Balázs!
Jelentkezzetek!
Fujis Bandis felesége:Gabi

Névtelen írta...

Szia Balázs!

Feri üzeni, valószínű a légszűrőrendszer tömitetlensége miatt, túl sok homok jut a motorba, és ezt mind a turbon keresztül szívja be. Valószínű ezért romlott el a turbo! Amennyiben az autó eszi a motorolajat és ha nem győződ olajjal pótolni, kösd ki a rendszerből a TURBO-t!!!! és az intercoolert is, alakítsd vissza szívó dízelnek!!!
Gyengébb lesz az autó de üzembiztosabb.
Jó útat és vigyázzatok magatokra!
Címem: ferita@mail.datanet.hu