2008. január 26., szombat

Hamarosan jelentkezünk

Évi, Tibi, Krisztián, Balázs, az autó éls az egész csapat jól van, jól haladnakl és folyamatosan teljesítik a napi követelményeket.

Az elmúlt napokban nem volt lehetőségük internetkapcsolat létrehozására, ezért csak holnap, vagy holnap után tesszük közzé az elmúlt napok eseményeit.

5 megjegyzés:

Unknown írta...

Holnap.vagy holnap... eddig is napokon keresztűl csak más blog-ból tudtuk, hogy mi van veletek!! Nem lehetne kicsit bővebben?? Izgulunk!!A Gergő is csak ma tudta meg,hogy a géphez hülye keresztanyád tud írni.Mert Ő nem tudta hogy lehet.pussssssssssssssz Kata

Unknown írta...

Évi,Tibi,Balázs,Krisztián!Örülök,hogy jól vagytok,Amikor a Danubioson hallom az Afrika című számot mindíg eszembe vagytok!! /meg egyébként is/Rátok gondolok ,naponta nagyon sokszor.Gyíkot ettetek??Remélem,hogy nem!Ha nem baj azért én írok. Hazafelé hogy lesz???Kitartás!!!!!!!!

Névtelen írta...

Sziasztok Bamakoban!
Gratulálunk, hogy csak sikerült! Ügyesek vagytok! Balázs Emőci üzeni nyugodtan add el, csak vigyázzatok szeretik a hamispénzt arrafelé, csak óvatosan. Emőci kéri üzend meg neki, mennyiért tudnád eladni? A családod jól van, de várnak nagyon haza! A fotódat nézegetik de az nem ugyanaz!
Még mondott olyan lehetőséget, hogy a Makrai hozhat 2 autót ha annyi összejön tréllerrel haza. Félmillió autónként ( ha arról van szó Apukád is beszállna a költségekbe, csak épségben gyere haza), de csak akkor éri meg neki ha 2 ddb-ot tud hozni, vagy ott esetleg fogadni egy tréllert ami elhoz a kompig, de egyedül nem engedik hogy hazagyere! Apukádék, Emőciék, testvéred sem! Ha tudsz írj Emőcinek! A döntés hozatal rajtad áll. Onnan jobban látod mi merre! Gondolom érdemes a repülejegyet is mrgkérdezni és minden függvényében érdemleges döntést hozni. Emőci úgy mondta, nyugodtan eladhatod! Vár a kiscsaládod haza!!!!!Ha tudsz ideírni,akkor Emőcinek én továbbítom!
FeRita: ferita@mail.datanet.hu
Várjuk a fejleményeket! És mégegyszer GRATULÁLUNK! Talán biztonságosabb repülővel hazajutni!

Névtelen írta...

Szia Balázs!

Emőci kéri,ha eladod az autót akkor pénzváltónál vagy bankban próbáld meg mert a hamis pénz jellemző arrafelé. Tesó kéri jelentkezz mi van veled! Szerintünk is okosabb eladni, mint ott nem biztos hogy megtudják szerelni, meg mennyiért aztán elindulsz és a sivatagban meg leáll, vagy a hazaszállítás meg igen nagy költség. De Rád van a döntés bízva, hisz Te vagy ott abban a szituációban és Te látod milyen lehetőségek adódnak. Gondolom láttad odafelévezető útat, hamár nem versenyben jöttök csoportostul, akkor már nem olyan biztonságos. Csak valahogy a pénzt valahol be kéne tudni vizsgáltatni.
Üdv. Feriék

Unknown írta...

Szia Balázs!
Először is: GRATULÁLUNK!!!!!!!!!
Ügyesek vagytok, le a kalappal.
Várjuk ám a fényképes élménybeszámolót!
Jó utat hazafelé!
Gergő a Burgból

Ui: Tesód küldi a következő üzenetet:

Csak annyit szeretnék írni neki, hogy nagyon-nagyon büszke vagyok rá, és már nagyon várjuk haza, éppen ezért András is meg én is úgy gondoljuk, hogy el kellene adni azt az autót, bármennyire szereti, mert hazafelé nem lesz már kedve állandóan szerelgetni. Aztán döntsön úgy, ahogyan jónak látja, és nagyon sok puszit küldök neki!!
Üdv és puszi

Judit Hangyál
secretariat of general manager

Danubius Health Spa Resort HELIA Conference Hotel
H-1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.
Tel.: +36 1 889 5804
Fax: +36 1 889-5908
E-mail:helia.secretary@danubiushotels.com
www.danubiushotels.com/helia